Om Viking Kontroll

Viking Kontroll er en nøytral aktør på teknisk vurdering av kjøretøy i Norge.

Viking Kontroll er et datterselskap av Viking Redningstjeneste AS.  Viking er for de fleste kjent for bilberging langs veien og har mer enn 60 års erfaring på området. I 2018 ble Viking Kontroll etablert for å forsterke Viking sin posisjon i bilmarkedet ved å inkludere kontroll av kjøretøy i tjenestespekteret.

Vi skal være landsdekkende

Viking Kontroll er etablert på 10 lokasjoner i Norge og har som mål å være landsdekkende i løpet av kort tid. Vi utfører nøytrale kontroller av kjøretøy for privatpersoner, bilforhandlere, finansieringsselskaper, auksjonshus og offentlige instanser og bedrifter som ønsker løpende kontroll av kjøretøyparken.

Viking Kontroll stasjoner:

Se alle Viking Kontroll stasjoner her.

Åpningstider:

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag: 08.00 - 16.00
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 16.00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Vi er nøytrale

Bilmarkedet er i endring, og nye eie- og leieformer vokser frem. Det er flere som leaser bil, og da er det praktisk med en nøytral vurdering av unormal slitasje ved endt leieperiode.  Ved kjøp og salg av bruktbil er det smart å ha få en tilstandsrapport på bilen for å unngå misforståelser om bilens tilstand.  Dette er noen av tjenestene vi i Viking Kontroll kan hjelpe deg med.

I tillegg til våre egne kontrolltjenester tilbyr vi hente- og bringetjenester av biler for forhandlere, leasingselskap og auksjonshus samt oppretting av kosmetiske småskader i samarbeid med våre partnere. 

 

Våre tjenester for privat og bedriftsmarkedet 

 

Ofte stilte spørsmål

Slå på tråden

Usikker på hvilken tjeneste du trenger? Har du spørsmål du ikke finner svar til? Ta kontakt med oss på 41 60 60 81.