Om Viking Kontroll

Viking Kontroll er en nøytral aktør på teknisk vurdering av kjøretøy i Norge.

Viking Kontroll er et datterselskap av Viking Redningstjeneste AS.  Viking er for de fleste kjent for bilberging langs veien og har mer enn 60 års erfaring på området. I 2018 ble Viking Kontroll etablert for å forsterke Viking sin posisjon i bilmarkedet ved å inkludere kontroll av kjøretøy i tjenestespekteret.

Vi skal være landsdekkende

Viking Kontroll har som mål å være landsdekkende i løpet av kort tid. Vi utfører kontroller av kjøretøy for privatpersoner, bilforhandlere, finansieringsselskaper, auksjonshus, offentlige instanser og bedrifter som ønsker løpende kontroll av kjøretøyparken.

Viking Kontroll stasjoner

Klikk inn på den enkelte stasjon for mer informasjon:

Se alle Viking Kontroll stasjoner her.

Vi er nøytrale

Bilmarkedet er i endring, og nye eie- og leieformer vokser frem. Det er flere som leaser bil, og da er det praktisk med en nøytral vurdering av unormal slitasje ved endt leieperiode.  Ved kjøp og salg av bruktbil er det smart å ha få en tilstandsrapport på bilen for å unngå misforståelser om bilens tilstand.  Dette er noen av tjenestene vi i Viking Kontroll kan hjelpe deg med.

I tillegg til våre egne kontrolltjenester tilbyr vi hente- og bringetjenester av biler for forhandlere, leasingselskap og auksjonshus samt oppretting av kosmetiske småskader i samarbeid med våre partnere.

Vi er godkjent som Miljøfyrtårn

Viking Kontroll er stolte av å ha blitt godkjent som Miljøfyrtårn.

miljøfyrtårn

Viking Kontroll leverer takst og tilstandsrapporter til bilbransjen og privatpersoner i hele bilens levetid; dette forplikter. Vi skal gjøre vårt for et mer bærekraftig livsløp for bilen sammen med våre kunder gjennom fokus på miljøvennlige og effektive arbeidsprosesser og utføre flere tjenester der kunde/bil er.

 

Våre tjenester for privat og bedriftsmarkedet 

 

Ofte stilte spørsmål

Slå på tråden

Usikker på hvilken tjeneste du trenger? Har du spørsmål du ikke finner svar til? Ta kontakt med oss på 41 60 60 81.